Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağımın kesildiğini görmek

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, endişeli durumların son bulacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kişinin bundan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada parmağımın kesildiğini gördüyseniz:

  • Zor bir yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek güzel bir hayat süreceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine inanılır.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek yıpranacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada parmağın kesilmesini görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments