Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağın kesilmesini görmek

Rüyada parmağın kesilmesini görmek

Rüyada parmağın kesilmesini görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada parmağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Belli iş ya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, duyguların karşılık bulacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına işarettir.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments