Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada foto raf görmek

Rüyada foto raf görmek

Rüyada foto raf görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, kısmetli bir işe atılmaya, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, şartlarının da zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada foto raf gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Rüyada foto raf görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada foto albümü görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada foto görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada foto bakmak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalettir.

Rüyada foto çektirmek el açmayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada foto makinesi görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, memur ise terfi edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi fotonu görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments