Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada raf silmek

Rüyada raf silmek

Rüyada raf silmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada raf silmek gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Rüyada raf silmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada dolap rafı görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalettir.

Rüyada raflarda kitap görmek sevinçli haberlerin alınacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada foto raf görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada raf görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada raf dizmek malının artacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına inanılır.

Rüyada raf yapmak hiç istemediği işlere gireceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada kitap rafı görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, şansının yaver gideceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments