Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Başarılarınızı kutladığınız ortamlar aşk hayatınıza da olumlu etki yapabilir.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Rüyada parmağına oje sürmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine tabir olunur.

Rüyada parmağa oje sürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada parmaklara oje sürmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Rüyada ayaklara oje sürmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarına oje sürmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments