Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarına oje sürmek

Rüyada ayaklarına oje sürmek

Rüyada ayaklarına oje sürmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Rüyada ayaklara oje sürmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarına oje sürmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek ekonomik gücün çoğalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarına kırmızı oje sürmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada bordo oje sürmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments