Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağına oje sürmek

Rüyada ayak parmağına oje sürmek

Rüyada ayak parmağına oje sürmek planların sarkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, ticaretinin genişleyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da öz güveninizi arttıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek biraz olsun hafifleyeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine işarettir.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağına oje sürmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada parmağa oje sürmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, günahların af olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklara oje sürmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Rüyada ayaklara oje sürmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına inanılır.

Rüyada ayaklarına kırmızı oje sürmek hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments