Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa oje sürmek

Rüyada parmağa oje sürmek

Rüyada parmağa oje sürmek yardımın alınacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada parmağa oje sürmek gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek planlarının bozulacağına, kötü gününü de paylaşacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına oje sürmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalet eder.

Rüyada parmağa oje sürmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklara oje sürmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ele oje sürmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert oje sürmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada eline kırmızı oje sürmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments