Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklara oje sürmek

Rüyada parmaklara oje sürmek

Rüyada parmaklara oje sürmek çok büyük başarılar kazanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, eşine değerli hediyeler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklara oje sürmek gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalettir.

Rüyada parmaklara oje sürmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada parmağa oje sürmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işaret eder.

Rüyada parmağına oje sürmek büyük başarı kazanacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğe oje sürmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi oje sürmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada ellerine oje sürmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments