Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklara oje sürmek

Rüyada ayaklara oje sürmek

Rüyada ayaklara oje sürmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada ayaklara oje sürmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya fiziksel bir değişiklik bir hamle yapmanızı ya da yaşam tarzınızda değişiklikleri körükleyebilir.

Rüyada ayaklarına oje sürmek geniş bir ev satın alacağına, imkân sahibi olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek işinin ehli durumuna geleceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada ayaklarına kırmızı oje sürmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek maddi açıdan rahat edileceğine, kötü günleri geride bırakacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaklara oje sürmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına oje sürmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments