Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bundan da son derece mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek yeni başlangıçların yapılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments