Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına oje sürmek

Rüyada parmağına oje sürmek

Rüyada parmağına oje sürmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada parmağına oje sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara ihtiyacınız olabilir.

Rüyada parmaklara oje sürmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada parmağa oje sürmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, içinin hafifleyeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağına oje sürmek yıpranacağına, strese gireceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada parmağına oje sürmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, endişelerin son bulacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Rüyada başkasına oje sürmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli oje sürmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarına oje sürmek inancının eksileceğine, herkesin rahat edeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments