Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakların kesilmesini görmek

Rüyada parmakların kesilmesini görmek

Rüyada parmakların kesilmesini görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, işte de mutlu olunacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakların kesilmesini gördüyseniz:

  • Ani bir teklif ilginizi çekebilir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek zengin bir hayat süreceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, kazancının da azalacağına inanılır.

Rüyada parmak kesilmesi görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments