Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağından yaralanmak

Rüyada parmağından yaralanmak

Rüyada parmağından yaralanmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağından yaralanmak gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Rüyada parmakta yara görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarda yara görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, gururlu bir hayat süreceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada baş parmakta yara görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, zaaflarına kapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağından yaralanmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada parmak yara görmek bir daha kopmayacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ticarette şansının düşeceğine yorulur.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments