Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada post görmek

Rüyada post görmek

Rüyada post görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada post gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Rüyada dana postu görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına alamet eder.

Rüyada koyun postu görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Rüyada posteki görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulur.

Rüyada kurt postu görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada inek postu görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan postu görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada yılan postu görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet eder.

Rüyada köpek postu görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, güleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments