Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt postu görmek

Rüyada kurt postu görmek

Rüyada kurt postu görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, mevki edineceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işarettir.

Rüyada kurt postu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz bazı alanlarda sizi engelliyor olabilir.

Rüyada kurt postu görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada koyun postu görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada dana postu görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada deri post görmek makamının yükseleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada post makinesi görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, parasız kalmaya, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek postu görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, fakir çocukları giydireceğine tabir olunur.

Rüyada koyun postu yüzmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, doyasıya hasret gidereceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments