Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana postu görmek

Rüyada dana postu görmek

Rüyada dana postu görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, elindeki imkanların artacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada dana postu gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada dana postu görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada aslan postu görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, her konuda gelişme gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan postu görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz koyun postu görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada kedi postu görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz post görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tilki postu görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalet eder.

Rüyada post görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments