Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan postu görmek

Rüyada yılan postu görmek

Rüyada yılan postu görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada yılan postu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yılan postu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada koç postu görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı postu görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sorunların hallolacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada post makinesi görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi postu görmek varolan borçların ödeneceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada koyun postu görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz post görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments