Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada posteki görmek

Rüyada posteki görmek

Rüyada posteki görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada posteki gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kaplan postu görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Rüyada yılan postu görmek kazancının ilk önce azalacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına yorulur.

Rüyada dana postu görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, aniden evlilik kararı alacağına işaret eder.

Rüyada koyun postu yüzmek üzüntülerin günden güne artacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, sırların ortaya çıkmasına delalettir.

Rüyada domuz postu görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, rahat nedir öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun postu yıkamak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına inanılır.

Rüyada deri post görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments