Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan postu görmek

Rüyada tavşan postu görmek

Rüyada tavşan postu görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan postu gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Rüyada tavşan postu görmek aklına giren şeytana uyacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bolluk içine olacağına yorulmaktadır.

Rüyada post görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, dedikoduya işaret eder.

Rüyada kuzu postu görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işarettir.

Rüyada geyik postu görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada köpek postu görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kedi postu görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına alamet eder.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, ağız tadının kaçacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil post görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments