Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek postu görmek

Rüyada köpek postu görmek

Rüyada köpek postu görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, işlerinin kolaylaşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada köpek postu gördüyseniz:

  • Parasal aktivitelerde sonuç almaya başlıyorsunuz.

Rüyada köpek postu görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, bazen de rahat geçeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kurt postu görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada tilki postu görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun postu yüzmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz post görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, araba alınacağına delalettir.

Rüyada ayı postu görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan postu görmek rahat edileceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada aslan postu görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, istediği noktalara geleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments