Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun postu görmek

Rüyada koyun postu görmek

Rüyada koyun postu görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çeşitleneceğine, yuva kuracağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına işaret eder.

Rüyada koyun postu gördüyseniz:

  • Bazı olayları sert koşullara göre veya sert bir tonda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada koyun postu görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına inanılır.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun postu yüzmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Rüyada koyun postu yıkamak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz koyun postu görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi postu görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada deri post görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalettir.

Rüyada kuzu postu görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, küslüklerin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments