Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek postu görmek

Rüyada inek postu görmek

Rüyada inek postu görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kısmetinin bollaşacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek postu gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Rüyada inek postu görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret eder.

Rüyada koç postu görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işarettir.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada yılan postu görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sermaye kaybedeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada koyun postu görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına inanılır.

Rüyada koyun postu yıkamak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayı postu görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz koyun postu görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments