Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak yalamak

Rüyada parmak yalamak

Rüyada parmak yalamak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada parmak yalamak gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada parmaklarını yalamak çareyi başka yerlerde arayacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı yalamak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sonra kendi işini kuracağına, stres içinde günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını yalamak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, zorluklarının kalmayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada parmağını yalamak neşe ve sağlıkla geçeceğine, patron koltuğuna geçeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet eder.

Rüyada parmak yalamak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslanın yaladığını görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulur.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak yalamak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments