Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın ayağı yalamak

Rüyada kadın ayağı yalamak

Rüyada kadın ayağı yalamak başarılarının çoğalacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, yol yordam öğretileceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın ayağı yalamak gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirin.

Rüyada kadın ayağı yalamak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını yalamak adını kirleteceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak yalamak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağı yalamak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Rüyada kadın yalamak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın uzvu yalamak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, mutlu bir insan olunacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments