Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını gördüyseniz:

  • Başarılarınızı veya yaratıcılığınızı kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ayak yalamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayağını yalamak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulur.

Rüyada ayak parmağı yalamak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada kadın ayağı yalamak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına inanılır.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek yarınlarına umutla bakacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments