Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal suyu içtiğini görmek

Rüyada portakal suyu içtiğini görmek

Rüyada portakal suyu içtiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, zararların yakında telafi edileceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal suyu içtiğini gördüyseniz:

  • Sağa sola direktifler veriyor imajı çizmemeye gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada portakal suyu içtiğini görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal suyu sıkmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal suyu görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal suyu almak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal suyu dökmek konferans ve seminerlere katılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments