Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek sorunlarının sona ereceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek kimden akıl soracağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada portakal sıkıp içmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet eder.

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulur.

Rüyada portakal suyu dökmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada portakal suyu ikram etmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan ferahlamaya, prestij kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal suyu almak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, dini inançların güçleneceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments