Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal suyu almak

Rüyada portakal suyu almak

Rüyada portakal suyu almak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada portakal suyu almak gördüyseniz:

  • Birlikte çıkılan kısa bir yolculuk veya tatil olabilir.

Rüyada portakal suyu dökmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, keder yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada portakal suyu içtiğini görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal suyu ikram etmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada portakal suyu görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal suyu sıkmak hayatındaki rahatlığın artacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments