Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal suyu sıkıp içmek

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada portakal sıkıp içmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek mutluluktan havalara uçulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kazancının düşeceğine yorulur.

Rüyada portakal suyu görmek yeni bir haneye sahip olacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal suyu ikram etmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işarettir.

Rüyada portakal suyu almak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kazancının günden güne azalacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments