Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal suyu görmek

Rüyada portakal suyu görmek

Rüyada portakal suyu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret eder.

Rüyada portakal suyu gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada portakal suyu almak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada portakal suyu dökmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına inanılır.

Rüyada portakal suyu ikram etmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine inanılır.

Rüyada portakal suyu içtiğini görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımların zarar getireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada portakal suyu sıkmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine alamet eder.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek yeni projelere atılacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments