Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal suyu dökmek

Rüyada portakal suyu dökmek

Rüyada portakal suyu dökmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, rahatın yerine geleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada portakal suyu dökmek gördüyseniz:

  • Başarılı olmanız yapacağınız hazırlığa bağlı hata yapmamanız gerekiyor.

Rüyada portakal suyu dökmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, ekmeğine leke süreceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal suyu sıkmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, rahatının kaçacağına inanılır.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet eder.

Rüyada portakal suyu almak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet eder.

Rüyada portakal suyu içtiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada portakal suyu görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal suyu ikram etmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments