Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada sıkılmış portakal suyu gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal sıkıp içmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına yorulur.

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet eder.

Rüyada portakal suyu içtiğini görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal suyu dökmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada portakal suyu almak fırsatların teker teker elden kaçacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments