Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal satın aldığını görmek

Rüyada portakal satın aldığını görmek

Rüyada portakal satın aldığını görmek çok zarar göreceğine, mutlu günler yaşanacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, işinde dar boğaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada portakal satın aldığını gördüyseniz:

  • Fazla talepkar görünmemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada portakal satın aldığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada portakal satın almak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada portakal aldığını görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına işarettir.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada elbise satın aldığını görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada toka satın aldığını görmek hayatının kolaylaşacağına, gelişim içine gireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki satın aldığını görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet eder.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments