Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal aldığını görmek

Rüyada portakal aldığını görmek

Rüyada portakal aldığını görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet eder.

Rüyada portakal aldığını gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Rüyada portakal aldığını görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada portakal satın aldığını görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine delalettir.

Rüyada birine portakal vermek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal sıkıp içmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada dalından portakal koparmak bekarsa evleneceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Rüyada tuvalette portakal görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine yorulur.

Rüyada portakal taşımak konforunu ve rahatını yitireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal suyu ikram etmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments