Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toka satın aldığını görmek

Rüyada toka satın aldığını görmek

Rüyada toka satın aldığını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kirli işlere bulaşacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada toka satın aldığını gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada toka satın aldığını görmek ancak yılmayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, istediği yola çıkacağına yorulur.

Rüyada toka satın almak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada kitap satın aldığını görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoğurt satın aldığını görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kısmetlerinin artacağına inanılır.

Rüyada süt satın aldığını görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küpe satın aldığını görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada şeker satın aldığını görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayna satın aldığını görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments