Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki satın aldığını görmek

Rüyada içki satın aldığını görmek

Rüyada içki satın aldığını görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, işlerinin hemen hallolacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki satın aldığını gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada içki satın aldığını görmek keder yaşayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki satılan yer görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada birinin içki aldığını görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalettir.

Rüyada dondurma satın aldığını görmek sıkıntıların büyüyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet eder.

Rüyada küpe satın aldığını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek keyfin kaçacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt satın aldığını görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek rakiplerin üzüleceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments