Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal satın almak

Rüyada portakal satın almak

Rüyada portakal satın almak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kalben çok rahat edileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, kazancının ilk önce azalacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada portakal satın almak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi, diğer mal varlıklarınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda baskılar artıyor.

Rüyada portakal satın aldığını görmek hayallerinin suya düşeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Rüyada portakal satın almak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olmamış portakal görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çuvalla portakal görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, iyi geçiminin devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada portakal yıkamak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına tabir olunur.

Rüyada portakal aldığını görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflü portakal görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada portakal dilimi görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments