Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise satın aldığını görmek

Rüyada elbise satın aldığını görmek

Rüyada elbise satın aldığını görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, imkânsızı başaracağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, başarının düşeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elbise satın aldığını gördüyseniz:

  • Evdeki değişiklikler yararınıza sonuçlanabilir.

Rüyada elbise satın aldığını görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet eder.

Rüyada patates satın aldığını görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayna satın aldığını görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada ceviz satın aldığını görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına inanılır.

Rüyada çorap satın aldığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, dertlerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada eşarp satın aldığını görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek doyasıya sefasını süreceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına işaret eder.

Rüyada altın satın aldığını görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, elde edilen nasibin artacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments