Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal reçeli görmek

Rüyada portakal reçeli görmek

Rüyada portakal reçeli görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet eder.

Rüyada portakal reçeli gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada portakal reçeli yemek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal reçeli görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada dut reçeli görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada ayva reçeli görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada reçel yedirmek hayırlı işlere girişileceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kivi reçeli görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine yorulur.

Rüyada elma reçeli görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reçel pişirmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments