Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut reçeli görmek

Rüyada dut reçeli görmek

Rüyada dut reçeli görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut reçeli gördüyseniz:

  • En azından onlar tarafından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada dut reçeli yapmak geçineceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada dut reçeli yemek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dut reçeli görmek işlerine dört elle sarılacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine yorulur.

Rüyada kayısı reçel yemek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına inanılır.

Rüyada nar reçeli görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet eder.

Rüyada böğürtlen reçeli görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, elinin darlaşacağına rivayet eder.

Rüyada turunç reçeli yemek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden reçel almak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments