Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva reçeli görmek

Rüyada ayva reçeli görmek

Rüyada ayva reçeli görmek iyi geçiminin devam edeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayva reçeli gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Rüyada ayva reçeli görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli pişirmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada elma reçeli yemek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada reçel görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çilek reçeli yemek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kayısı reçeli yapmak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, haram mala, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kivi reçeli görmek tecrübe kazandıracağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments