Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kivi reçeli görmek

Rüyada kivi reçeli görmek

Rüyada kivi reçeli görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kivi reçeli gördüyseniz:

  • Planlar beklenmedik şekilde değişebilir.

Rüyada kivi reçeli görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kivi ağacı görmek boş yere korku duyulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kivi meyvesi görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kivi görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kivi suyu içmek malını ve canını riske edeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kivi soymak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kivi suyu görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kivi yediğini görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çok hayırlı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments