Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal reçeli yemek

Rüyada portakal reçeli yemek

Rüyada portakal reçeli yemek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal reçeli yemek gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Rüyada portakal reçeli yemek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal reçeli görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada nar reçeli yemek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, şansının kendisinden yana olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeftali reçeli yemek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik reçeli yemek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabak reçeli yemek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli yemek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada turunç reçeli yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments