Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel pişirmek

Rüyada reçel pişirmek

Rüyada reçel pişirmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, düşmanından uzak olacağına, ticaretin açılacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada reçel pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Rüyada vişne reçeli pişirmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada reçel pişirmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada çilek reçeli pişirmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir reçeli pişirmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına işarettir.

Rüyada vişne reçeli almak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada reçel ve bal görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine inanılır.

Rüyada limon reçeli görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada incir reçeli görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments