Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma reçeli görmek

Rüyada elma reçeli görmek

Rüyada elma reçeli görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, zahmete ve derde düşeceğine, evlat sahibi olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma reçeli gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Rüyada elma reçeli yapmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma reçeli görmek yaptığı hataları düzelteceğine, yaklaşan güzel günlere, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma reçeli yemek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut reçeli yapmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reçel yediğini görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada limon reçeli görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada gül reçeli görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ihanet göreceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments