Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel yedirmek

Rüyada reçel yedirmek

Rüyada reçel yedirmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yanlış seçimler yapacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine işaret eder.

Rüyada reçel yedirmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Rüyada birinin reçel yediğini görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek zenginliği bulacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir reçeli yedirmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada reçel yedirmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reçel yediğini görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli yediğini görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet eder.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada reçelli ekmek görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments