Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ayağını öpmek

Rüyada ölünün ayağını öpmek

Rüyada ölünün ayağını öpmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, terslik yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada ölünün ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ölü ayağı öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü ayağını öpmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, iyileşme göstereceğine yorulur.

Rüyada ölünün ayağını öpmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret eder.

Rüyada anne ayağı öpmek girilen yolda zarar edileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba ayağı öpmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada annesinin ayağını öpmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments