Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarını öpmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine rivayet eder.

Rüyada el ayak öpmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulur.

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, fakirlik yaşayacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin ayağını öpmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments