Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağının altını öpmek

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek geçici olarak rahatsızlanacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, hak yiyeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulur.

Rüyada ayağın altını öpmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayak altını öpmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, aç kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, umutsuzluğa düşeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ayağını öpmek yeni insanlarla tanışacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments